9 Assemblea nacional

Iniciativa per Catalunya Verds celebrarà els propers 21,22 i 23 de novembre la seva 9a Assemblea Nacional, a la Fira de Sabadell.

Aquesta Assemblea renovarà els òrgans de direcció de la formació. D’aquesta forma, els membres del Consell Nacional, el màxim òrgan entre assemblees, seran elegits de nou. També seran escollits els membres de la nova executiva nacional.

De forma paral·lela, el president o presidenta del partit serà escollit o escollida mitjançant eleccions primàries, on tenen dret de vot tots els adherits, adherides, amics i amigues d’ICV. El procés es culminarà amb les eleccions els dies 14 i 15 de novembre.

La 9a Assemblea també discutirà i aprovarà, si s’escau, diversos documents. D’una banda, la ponència organitzativa i de reforma d’estatuts, que te com a objectiu central proposar una sèrie de mesures amb la finalitat d’enfortir el partit, amb les reformes de les normes bàsiques necessàries per adaptar-les a nova la realitat de l’organització. D’altra banda, la ponència estratègica, que ha de servir per a debatre i definir l’estratègia política a seguir en els pròxims anys per part d’ICV. També és es sotmetrà a debat i votació l’informe de gestió per part de l’actual president d’ICV, Joan Saura.